gallery/dsc_0458
gallery/dgm_logo_compleet

uitstekend 

Bezoek ook onze Facebook pagina.

Agenda

2019

 

Zaterdag 12 januari Hadden we weer ons traditionele nieuwjaarsconcert in Ons Dorpshuis in Nieuwe Tonge. Als gast kapel was De Zuid Nederlandse blaas Kapel uit Fijnaart aanwezig. Een heel leuke kapel met een afwisselend programma. Ze hadden verschillende acts met koebellen die werden bespeeld door twee dames uit de kapel. Ook hadden zij twee zangeressen die zeer verdienstelijk een aantal nummers meezongen. Wat ook opviel dat er een zeer jonge trompettist van 16 jaar zijn partijtje voortreffelijk vertolkte tussen deze groep van middelbare leeftijd.

Na de pauze hebben wij ons programma geprenteerd met ook verrassende elementen. Solo's o.a. met de Alpenhoorns bespeeld door de bouwer zelf en zijn vriend. Ook het jodelen ontbrak er niet aan. Een overvolle zaal met enthousiast publiek waaronder ook een afgevaardigde van de Gemeente, wethouder Tea Both met haar echtgenoot waren hier getuige van. We bedanken hierbij de gemeente en de wethouder voor de belangstelling. We hebben gezamenlijk het concert afgesloten met Bis Bald Auf Wiederseh'n. En dat hopen we dan ook voor de volgende keer.

Na afloop was er een gezellig samen zijn tot in de kleine uurtjes. We zien terug op een zeer geslaagde avond. Over zes dagen is alweer het volgende optreden.

 

Zaterdag 5 januari waren we te gast op het feestje van Stoffel en Lenie. Zij vierden hun 40 jarig huwelijksjubileum bij Zoet of Zout in Stellendam. We hadden ze een serenade willen brengen maar door miscommunicatie bij Zoet of Zout is dat in het water gevallen. Het was heel gezellig en verder uitstekend verzorgd. We blijven echter wel met het gevoel zitten dat we geen serenade  hebben gegeven. Ze houden dat te goed. In een later stadium dit jaar probereen we dat alsnog recht te trekken. Met dank voor de uitnodiging.